Lidt om mig

Baggrund

Velkommen til min hjemmeside!

Mit navn er Charlotta Holm. Jeg tilbyder psykoterapi og coaching indenfor de nyeste evidensbaserede kognitive metoder. Jeg er udlært på Neokognitivt Institut v. cand. psych aut. Linda Burlan Sørensen med specialistkompetence i Psykoterapi. Min coaching uddannelse kommer fra ABCU Danmark (ACT baseret coaching uddannelse) v. cand. psych. aut. Rikke Kjelgaard. Herudover er jeg stud. psych ved Open University England.

Jeg har en genuin interesse for menneskers psyke og sind og brænder for at hjælpe dig med de udfordringer livet nu engang imellem byder os, og som vi nogle gange har svært at slippe af med.

Før min tid som terapeut har jeg arbejdet med juridisk rådgivning med uddannelse i Sverige (cand.jur) og efteruddannelser i Danmark og Australien. Som terapeut kan jeg drage en fordel af min juridiske baggrund på mange måder. En af dem er, at jeg kun beskæftiger mig med seriøse metoder som er udviklet og dokumenteret af de førende forskere og professorer på området. En anden er, at jeg hurtigt vil finde frem til problemets kerne og fokusere på det, for på den måde at sikre et hurtigt og effektivt terapiforløb.

Mine fokusområder er:

  • Optimering af livskvalitet
  • Stress
  • Depression
  • Angst, herunder Social Angst
  • OCD

Jeg taler dansk, svensk og engelsk og tilbyder terapi og coaching på alle tre sprog.

Min praksis ligger i fredfyldte omgivelser i Nærum (Søllerød) med gode parkeringsforhold.